Symposium ‘Samen werken en samenwerken in Meierijstad’ op donderdag 13 juni 2019

Dit symposium werd georganiseerd ter gelegenheid van het pensioen van Frank van Geffen, oud gemeentesecretaris van de voormalige gemeente Schijndel en tot vandaag projectleider bij de gemeente Meierijstad.

De samenwerking tussen de overheid en de samenleving was een terugkerend thema in Franks loopbaan. De mooiste zaken voor Meierijstad werden en worden gerealiseerd door het samen te doen: veel partijen hebben een deel van de puzzel en samen weet en kun je vaak meer. En léér je meer. Participatie gaat met vallen en opstaan. Een onderdeel van leren en participeren is het bereid zijn te luisteren naar elkaar, het met elkaar – zo open mogelijk – in gesprek gaan.

Samenwerkingspartners van de gemeente Meierijstad gaven op dit symposium hun kijk op deze samenwerking en deelden hun ervaringen. Aan de hand van hun (prikkelende) stellingen gingen we in gesprek over de samenwerking: Hoe kijken zij naar deze samenwerking en wat leert ons dat voor de toekomst. Welke rol zien zij weggelegd voor de lokale overheid? in Meierijstad nu en in de toekomst.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.