ASD zoekt nieuwe leden

Aanvulling gezocht! We zoeken inwoners van Meierijstad, die zitting willen nemen in de Adviesraad Sociaal Domein Meierijstad (ASD), met name die inwoners die kennis en/of affiniteit hebben met de subdomeinen Jeugd en Onderwijs.

Uw kwaliteiten U beschikt over de juiste kwaliteiten en ervaringen, waardoor u goed in een netwerk-organisatie past. U bent overtuigd van het belang van een brede Adviesraad Sociaal Domein, gelooft in de kracht van de burgers en denkt vanuit het inwonersperspectief. U bent onafhankelijk van welke organisatie dan ook, collegiaal, respectvol, sociaal, legt gemakkelijk verbindingen en u kunt goed samenwerken. U brengt uw energie en enthousiasme  graag over op anderen met respect voor de eigen kwaliteit van de ander. U communiceert gemakkelijk, ook digitaal.  We streven naar een evenwichtige verdeling in vrouw/man en leeftijd, jonger en ouder en geografische spreiding.

Heeft U belangstelling? Stuur dan een e-mail naar info@asdmeierijstad.nl  voor 28 mei 2021 met daarin een korte motivatiebrief en uw curriculum vitae. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Emmely Bunk-Kuijpers, voorzitter ASD via bovenstaand e-mailadres.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.